Leren panfluit spelen

Eten, een dagelijkse activiteit houdt ons in leven en maakt ons dik en vrolijk. Er is echter nog een andere bezigheid dan eten, waar we dik tevreden van worden; Individueel of in gezelschap is het eten en de panfluit een voedzame en gelukkigmakende activiteit.

Panfluit! Zo een bijzonder instrument wil ik ook spelen!

Muziek is betoverend en neemt je mee naar een wereld vol vrolijke, spannende maar ook melancholieke en droeve gedachten. Juist de panfluit is een zeer geschikt instrument om zoveel mogelijk mensen laten ervaren hoe fantastisch de wereld van de muziek is.

Smaakmakend panfluitles:

Kinderen en volwassenen zijn eveneens dolenthousiast over de panfluitlessen bij Esti-Fiona Fischer. Heb je een leeftijd van zeven jaar oud of ben je al 80 jaar oud, voor het spelen van de panfluit maakt het geen verschil. Panfluitles bij een gediplomeerde lerares is net als een eten van een goede kok. Allebei serveren ze aan jou 'gezonde voeding'.

Op de panfluit kan je veel verschillende stijlen muziek spelen: Volksmuziek, klassieke muziek, lichte muziek en liedjes die je gewoon leuk vindt.

De panfluit wordt steeds bekender in Nederland Nog niet in elke plaats in het land wordt panfluitles gegeven, maar in het Gooi, Veenendaal of Zaltbommel kan dat wel.

Tijdens de Panfluitles bij Esti-Fiona Fischer komt iedereen tot zijn recht. Muziek is tenslotte niet voor iedereen hetzelfde. De één raakt betoverd door in z'n eentje een muziekstuk te spelen, de ander ervaart het plezier juist in het samenspelen met anderen, de één valt voor klassieke muziek de ander voor wereldmuziek. Het kan allemaal bij onze panfluitlerares Esther Eberhart met als artiestennaam Esti-Fiona Fischer. Voor wat u ook kiest, onze panfluitlerares probeert zo goed mogelijk naar uw wensen te luisteren.
(geschreven door leerling Hanneke Smith)

Panfluitles... het lijkt me wel leuk, maar wat moet ik me hieronder voorstellen?

Panfluitles... het lijkt me wel leuk, maar hoe kom ik aan een panfluit? Wil je wat meer weten over de panfluit in het algemeen of over de lessen in het bijzonder, neem dan contact op met:

Esti-Fiona Fischer

mobiel: 06-40844295
email: esti@panfluit.com / esti@dds.nl
http: http://www.panfluit.com


Home
Laatste wijziging: 14-12-2005
esti@panfluit.com / esti@dds.nl